FRF reacționează după acuzațiile FCU Craiova 1948 la adresa arbitrajului din meciul cu CFR Cluj

FRF reacționează după acuzațiile FCU Craiova 1948 la adresa arbitrajului din meciul cu CFR Cluj

Federația Română de Fotbal a reacționat, vineri, la acuzațiile lansate de Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, după meciul CFR Cluj – FCU Craiova 1948 1-0.

Prin intermediul unui comunicat oficial, FRF a recționat, vineri, și a transmis că a luat seama declarațiilor făcut de Adrian Mititelu și de postările din social media ale fiului patronului FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu junior, astfel că Departamentul de Integritate al forului va investiga în acest sens.

FCU Craiova 1948, prin vocea lui Adrian Mitielu, a acuzat că Istvan Kovacs, arbitrul partidei CFR Cluj - FCU Craiova 1948 1-0, a dezavantajat în mod voit echipa olteană pentru ca aceasta să nu aibă nicio șansă împotriva CFR-ului în barajul pentru Conference League.

ADVERTISING

"Având în vedere declaraţiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum şi cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administraţia Federaţiei Române de Fotbal face următoarele precizări:

FRF a luat act de declaraţiile preluate de mass-media şi acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă al FRF.

Reamintim că Federaţia Română de Fotbal are o politică de toleranţă zero în privinţa protejării integrităţii sportului. Oricine deţine informaţii despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate şi Antifraudă", a transmis FRF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!