Flavius Stoican începe "curățenia de iarnă" la Dinamo și dă afară 10 jucători

Flavius Stoican începe "curățenia de iarnă" la Dinamo și dă afară 10 jucători

Noul antrenor al celor de la Dinamo București, Flavius Stoican promite o epurare masivă a lotului din Ștefan cel Mare, astfel că în această iarnă vor pleca 10 fotbaliști de la clubul alb-roșu.

Stoican este la al treilea mandat pe banca lui Dinamo în cariera sa de antrenor. Iar conducerea clubului, la cererile lui Stoican, fost jucător la Dinamo și Universitatea Craiova, a demarat tratativele pentru rezilierea contractelor mai multor jucători, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

Și e vorba de următoarea listă de fotbaliști: Cristi Nica, Petar Gluhakovici, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunici, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu.

ADVERTISING

În plus, Stoican l-a readus în lot pe portarul Plamen Iliev, cel scos din lot de Mircea Rednic înainte de plecarea sa de la echipă.

Se va lua o decizie și în privința lui Cosmin Matei și Steliano Filip, alți doi jucători dați afară de fostul antrenor.

Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1, fiind poziționată doar peste Academica Clinceni.

”Eu am limită la jucători, îmi place să fie 25 de jucători. Doi pe post, 22, plus trei copii. Eu o să fac lista și cu ăia mâncăm pământul. Eu cred că-i fac pe băieții ăștia să joace fotbal. Eu fac tot ce-mi stă în putință să salvez echipa”, a spus Stoican după numirea să la Dinamo, pentru DigiSport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!