FCSB mai are nevoie de doar două rezultate pentru a deveni campioană chiar în acest week-end

FCSB mai are nevoie de doar două rezultate pentru a deveni campioană chiar în acest week-end

FCSB a primit o veste excelentă vineri seara, după ce CFR Cluj a pierdut la scor în deplasarea de la Farul Constanța, scor 5-1.

Iar rezultatul contribuie la scenariul prin care FCSB poate deveni campioană chiar în acest final de săptămână. Mai trebuie ca acum alte două rezultate să se petreacă, pentru ca Olaru și ai săi colegi să declanșeze fiesta.

În primul rând, FCSB trebuie să se impună sâmbătă seara pe Arena Națională cu Rapidul, meci LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 20.30. Apoi, dacă și acest lucru se întâmplă, duminică, Sepsi trebuie să încurce pe CSU Craiova de la 19.00.

ADVERTISING

Cu aceste rezultate bifate, FCSB s-ar duce la 47 de puncte, iar Craiova și Farul ar avea cu 15 puncte mai puțin. O diferență care nu mai poate fi refăcută, având în vedere că, la egalitate de puncte, formația bucureșteană n-a beneficiat de rotunjire, deci ar deveni campioană matematic cu 5 etape înainte de final.

FCSB așteaptă acest titlu de 9 ani, din 2015 mai exact. Titlul cucerit de FCSB duminică ar fi o premieră în ultimul deceniu, când câștigătoarele SuperLigii s-au încoronat cel mai devreme după runda cu numărul 8.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!