FC Barcelona învinge la scor Real Madrid într-un amical

FC Barcelona învinge la scor Real Madrid într-un amical

FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei, a învins-o cu scorul de 3-0 pe marea sa rivală Real Madrid, într-un meci amical contând pentru turneul estival Soccer Champions Tour 2023, sâmbătă seara la Arlington, în apropiere de Dallas (Texas), în faţa a 82.026 de spectatori, un record pentru un „El Clasico” disputat în Statele Unite.

Barca a deschis scorul în minutul 15, prin Ousmane Dembele, iar apoi şi-a majorat avantajul în finalul reprizei secunde, prin Fermin Lopez (85). Rezultatul final a fost stabilit în timpul adiţional, de Ferran Torres (90+1).

ADVERTISING

Real Madrid a ratat o lovitură de la 11 m în prima repriză, prin Vinicius Junior, la scorul de 1-0 în favoarea catalanilor.

FC Barcelona a obţinut cu această ocazie al treilea triumf în trei meciuri amicale împotriva madrilenilor pe pământ american, după cele din 2017 (3-2, la Miami) şi 2022 (1-0, la Las Vegas)

Rivalitatea dintre cele două echipe s-a făcut simţită pe teren, în ciuda caracterului amical al partidei: danezul Andreas Christensen şi germanul Ilkay Gundogan, ambii de la FC Barcelona şi francezul Ferland Mendy, fundaşul lui Real Madrid, au părăsit terenul accidentaţi în prima repriză.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇