"Dorința foarte mare" a Simonei Halep, după revenirea în circuitul WTA: "Se preocupă"

"Dorința foarte mare" a Simonei Halep, după revenirea în circuitul WTA: "Se preocupă"

Simona Halep (32 de ani) are o „dorință foarte mare” după ce a revenit în circuitul WTA ca urmare a deciziei favorabile primite din partea TAS, care i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a spus care este marea dorință a Simonei Halep, care a participat deja la primul turneu, Miami Open – unde a primit un wildcard -, imediat după decizia favorabilă primită din partea TAS.

Cosac a spus că Simona Halep și apropiații săi fac tot posibilul pentru ca sportiva noastră să participe la Jocurile Olimpice.

ADVERTISING

”Din punctul meu de vedere, nu cred că va participa la BJK. Însă nici mie nu mi-a zis clar Horia (n.r. – Tecău, căpitanul echipei feminine a României). Ce știu este că și agentul, toată lumea, se preocupă să ajungă la Jocurile Olimpice. E dorința Simonei foarte mare de a ajunge la JO”, a spus George Cosac pentru iamsport.ro.

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa în primul tur la Miami Open, în primul meci oficial jucat după scandalul de dopaj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!