Tara Moore face o declarație plină de sinceritate în privința Simonei Halep: "Acest lucru nu se va schimba"

Tara Moore face o declarație plină de sinceritate în privința Simonei Halep: "Acest lucru nu se va schimba"

Jucătoarea britanică Tara Moore face o declarație plină de sinceritate despre Simona Halep (32 de ani), sportiva noastră revenită în circuitul WTA după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

După ce s-a arătat deranjată de faptul că n-a avut parte de același tratament ca al Simonei Halep, care a primit un wildcard de participare la Miami imediat după decizia favorabilă dictată de TAS, Tara Moore vorbit din nou despre fostul lider mondial.

Ea a spus că a urmărit primul set al meciului Simona Halep - Paula Badosa și că "jocul ei a fost similar cu ceea ce ne obișnuise". Mai mult, Tara Moore consideră că Simona poate reveni în vârful ierarhiei mondiale și în lupta pentru trofeele de Grand Slam.

ADVERTISING

(n.r. - Ți se pare că Simona poate reveni în top, în ciuda lunilor de stat în afara competiților și a vârstei?) Da, mie mi s-a părut că jocul ei a fost similar cu ceea ce ne obișnuise. Deocamdată îi lipsesc meciurile tari din circuit. Ea este o campioană iar acest lucru nu se va schimba, așa că poate reveni în topul tenisului feminin.

Trebuie să ia fiecare meci ca atare, fără să se gândească la asta. Fiecare partida îi va aduce un plus și, în timp, va reveni la jocul ei de dinaintea suspendării. Va fi bine, nu am dubii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și cu Paula Badosa părea foarte liniștită. Fiind o sportivă profesionistă care face asta de atât de mult timp, tenisul este pâinea și untul ei. Probabil că era incredibil de fericită și recunoscătoare că se afla din nou acolo, jucând!", a declarat Tara Moore, conform iamsport.ro.

Tara Moore a fost, la rândul său, exonerată de încălcarea regulilot anti-doping, dar nu a primit niciun wildcard de participare la vreun turneu. Sportiva britanică a fost depistată pozitiv cu nandrolon și boldenon, două substanțe interzise, în urma unui control doping efectuat la turneul de la Bogota.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!