Presa internațională, semn de întrebare despre următorul pas al Simonei Halep: "Nu e sigur"

Presa internațională, semn de întrebare despre următorul pas al Simonei Halep: "Nu e sigur"

Presa internațională scrie din nou despre Simona Halep (32 de ani), în contextul revenirii sportivei noastre pe terenul de tenis, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Wildcardul primit la Miami Open și meciul pierdut cu Paula Badosa în primul tur au marcat revenirea rapidă a Simonei Halep în circuitul WTA, în urma cazului de dopaj în care a fost implicată.

Așa cum SpotMedia.ro a dezvăluit, Simona Halep a decis să refuze invitația de a juca la Charleston, turneu pe zgură, iar presa internațională se întreabă care va fi următorul turneu la care va participa.

ADVERTISING

"Privind înainte, sezonul de zgură începe în aprilie, cu turneele de la Charleston și Stuttgart. Nu e sigur unde își va continua Simona Halep revenirea în tenis, ea a admis că nu are niciun plan concret, dar este dornică să joace cât mai mult posibil pentru a-și recăpăta ritmul. (…) Per total, revenirea Simonei Halep în tenis este o poveste despre rezistență și determinare, în ciuda încercărilor de care are parte, nevoia de wildcarduri și noul antrenor. Rămâne concentrată pe reintrarea în formă și pe bucuria de a practica sportul pe care îl iubește", scrie site-ul newstheworld.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru Simona Halep urmează o perioadă de pregătire cu noul antrenor, Carlos Martinez, înainte de a decide următorul turneu la care va juca fostul lider mondial.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!