Dănuț Lupu reacționează după condamnarea definitivă la închisoare: "Doar asta am făcut! Asta e viața"

Dănuț Lupu reacționează după condamnarea definitivă la închisoare: "Doar asta am făcut! Asta e viața"

Dănuț Lupu (56 de ani) a reacționat, luni, la pedeapsa de închisoare cu executare pentru 7 luni și 10 zile primită din partea Curții de Apel București.

Lupu a spus încă o dată că s-a urcat la volan pentru a ajunge la spital, deoarece avea nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, acesta a dezvăluit că a primit un telefon de la Mircea Lucescu pentru a-l îmbărbăta.

Fostul fotbalist a spus că acceptă pedeapsa și va respecta decizia instanței, dacă "astea sunt legile în România".

"Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

ADVERTISING

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România.

Nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public", a declarat Dănuț Lupu, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Amintim că fostul internațional Dănuț Lupu a primit o condamnare definitivă la închisoare cu executare timp de 7 luni și 10 zile pentru că a fost prins că s-a urcat la volan fără permis de conducere valid. Curtea de Apel a respins apelul formulat de Lupu la decizia inițială, astfel că acesta va merge la închisoare.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!