Constantin Budescu a semnat cu Petrolul - oficial

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul - oficial

Constantin Budescu a semnat, astăzi, un contract valabil pentru două sezoane cu Petrolul Ploiești.

„De astăzi este oficial! Constantin Budescu este, din nou, jucătorul Petrolului Ploiești, mijlocașul revenind, după mai bine de 11 ani, la clubul de la care a plecat către fotbalul mare.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane", se arată într-un comunicat al ploieștenilor.

"Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană", a spus Budescu.

ADVERTISING

Născut la Urziceni, Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul, evoluând pentru „galben-albaștri” până în 2011, perioadă în care a bifat 157 de prezențe și 44 de goluri de-a lungul a șase sezoane. S-a transferat, ulterior, la Astra, iar în cariera sa a mai jucat pentru DL Yifang (China), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită), Damac FC (Arabia Saudită) și FC Voluntari.

Are în palmares titlul national, Cupa și Super Cupa României, toate trei trofeele castigate cu Astra Giurgiu, iar pentru echipa națională a adunat 17 apariții și 5 goluri înscrise.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇