Conducerea clubului CFR Cluj lansează o nouă versiune după ce FCSB a cerut penalti

Conducerea clubului CFR Cluj lansează o nouă versiune după ce FCSB a cerut penalti

Conducerea clubului CFR Cluj a lansat o nouă versiune după ce FCSB a cerut penalti în partida de duminică seară.

Directorul de scouting Marius Bilașco susține că nu trebuia acordat penalti la hențul lui Camora, deoarece acesta fază a fost precedată de un fault în atac.

„Am văzut faza de mai multe ori. Nu cred că putem discuta despre un penalty. Dacă ne uităm atent, înainte de a-l atinge mingea în mână pe Camora, e un fault evident în atac. Cristea nu are intenția să joace mingea, este cu mâinile pe adversar.

ADVERTISING

Dacă nu faulta, sunt convins că Burcă reușea să lovească mingea cu capul. Se petrece totul foarte repede, dar nu putem discuta de un penalty. Per total, cred că a fost un arbitraj bun”, a declarat Bilașco la GSP Live.

CFR Cluj a câștigat derbiul etapei cu FCSB, scor 2-0, la capătul unui meci tensionat, în care arbitrul Istvan Kovacs a luat decizii controversate.

FCSB a început foarte bine această partidă, iar în minutul 2 ar fi trebuit să primească un penalti după un henț evident al lui Mario Camora.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Matteo Susic de la CFR Cluj ar fi putut fi eliminat în startul meciului pentru o intervenție foarte dură asupra lui Olaru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 30 de puncte, dar poate fi întrecută de Universitatea Craiova. CFR Cluj are 27 de puncte și e pe trei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇