Reacția patronului lui CFR Cluj după victoria din derbiul cu FCSB: Câți bani le oferă jucătorilor

Reacția patronului lui CFR Cluj după victoria din derbiul cu FCSB: Câți bani le oferă jucătorilor

Patronul formației CFR Cluj, Neluțu Varga, a fost în culmea fericirii după victoria din derbiul cu FCSB.

Exuberant, Varga a anunțat că le va oferi jucătorilor o primă de 5.000 de euro de om.

“Această victorie cu FCSB are valoare dublă, pentru că vine după trauma din Elveția! Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei… Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Și încă ceva… anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată. Forța CFR”, a spus Neluțu Varga pentru Fanatik.

CFR Cluj a câștigat derbiul etapei cu FCSB, scor 2-0, la capătul unui meci tensionat, în care arbitrul Istvan Kovacs a luat decizii controversate.

FCSB a început foarte bine această partidă, iar în minutul 2 ar fi trebuit să primească un penalti după un henț evident al lui Mario Camora.

De asemenea, Matteo Susic de la CFR Cluj ar fi putut fi eliminat în startul meciului pentru o intervenție foarte dură asupra lui Olaru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 30 de puncte, dar poate fi întrecută de Universitatea Craiova. CFR Cluj are 27 de puncte și e pe trei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇