Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul controversat de la CFR Cluj - FCSB

Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul controversat de la CFR Cluj - FCSB

Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu a analizat fazele controversate de arbitraj de la meciul CFR Cluj – FCSB.

Porumboiu spune că arbitrul Istvan Kovacs a greșit în momentul în care nu a acordat penalti pentru FCSB, după hențul lui Camora din minutul 2.

De asemenea, Porumboiu afirmă că penaltiul acordat lui CFR Cluj a fost întemeiat.

"FCSB a avut penalti, nu ai ce să spui. Mâna e depărtată de corp, nu e nicio discuție. Absolut niciun comentariu. La penaltiul CFR-ului, apărătorul FCSB-ului a lovit mingea, dar a fost un atac neregulamentar la jucătorul Vojtus și se impune penalti. Eu aș fi dat penalti", a spus Adrian Porumboiu la Gsp Live.

ADVERTISING

CFR Cluj a câștigat derbiul etapei cu FCSB, scor 2-0, la capătul unui meci tensionat, în care arbitrul Istvan Kovacs a luat decizii controversate.

FCSB a început foarte bine această partidă, iar în minutul 2 ar fi trebuit să primească un penalti după un henț evident al lui Mario Camora.

De asemenea, Matteo Susic de la CFR Cluj ar fi putut fi eliminat în startul meciului pentru o intervenție foarte dură asupra lui Olaru.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 30 de puncte, dar poate fi întrecută de Universitatea Craiova. CFR Cluj are 27 de puncte și e pe trei.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇