Concluziile trase de antrenorul lui Bari, după debutul lui Malcom Edjouma

Concluziile trase de antrenorul lui Bari, după debutul lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, fostul fotbalist de la FCSB, împrumutat pentru acest întreg sezon în Italia, în Serie B, la Bari, a apucat să debuteze deja pentru gruparea alb-roșie.

Au apărut deja și primele concluzii ale antrenorului său Michele Mignani, care a avut numai cuvinte de laudă pentru fotbalistul crescut de Toulouse, pe care l-a asemănat cu Toninho Cerezo, un fost internațional brazilian uriaș.

„Voi face o glumă. Îmi amintește de Cerezo prin mișcările lui. A făcut un singur antrenament, am avut nevoie de efort și s-a sacrificat. Un început excelent”, a declarat Michele Mignani, după meciul cu Palermo, din prima rundă de Serie B, terminat la egalitate, scor 0-0, conform Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

Pentru împrumutul pe un an al lui Edjouma, FCSB va încasa 150.000 de euro, iar Bari dacă dorește un transfer definitiv vara viitoare, mai trebuie să achite suma de 650.000 de euro.

În meciul cu Palermo, Edjouma a intrat pe final de joc, în minutul 85. După cele 14 minute bifate pentru noua sa echipă, Bari, Mâlcom Edjouma a primit nota 6,5. Bari a rezistat în fața lui Palermo având doi oameni mai puțin.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!