Concluzia trasă de Maria Sakkari după rezultatele slabe înregistrate de Emma Răducanu în acest an

Concluzia trasă de Maria Sakkari după rezultatele slabe înregistrate de Emma Răducanu în acest an

Ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, Maria Sakkari, a vorbit despre rezultatele mai slabe înregistrate de Emma Răducanu în acest an.

Emma Răducanu nu a confirmat așteptările după titlul de la US Open, dar Sakkari spune că jucătoarea britanică a demonstrat suficient de multe lucruri și nu se bucură de respectul pe care îl merită.

"Oamenii nu îi acordă suficient credit. Ea a jucat bine. Nu este ușor, ea are 19 ani. Are nevoie de timp. Nivelul în circuitul WTA este foarte, foarte puternic, așa că va dura timp pentru ca ea să se obișnuiască. Eu cred că acum face ceea ce trebuie. Mie mi-a luat mai mult timp să mă obișnuiesc comparativ cu alte jucătoare. Fiecare are momentele sale, mie mi-au luat doi sau trei ani. Tot timpul este nevoie de timp", a spus Sakkari.

ADVERTISING

În acest an, Emma Răducanu a pierdut în primul tur la Sydney, Guadalajara, Roma și Nottingham, în turul 2 la Australian Open, Miami și Roland Garros, în turul 3 la Indian Wells și în sferturile de finală la Stuttgart.

La finalul anului trecut, după succesul de la US Open, ea a cedat în turul 2 la Indian Wells, în sferturi la Cluj-Napoca și în optimi la Linz.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!