CFR Cluj a transferat un jucător de la Gaz Metan Mediaș, chiar în ziua meciului direct

CFR Cluj a transferat un jucător de la Gaz Metan Mediaș, chiar în ziua meciului direct

Campioana CFR Cluj s-a înțeles cu un jucător de la Gaz Metan Mediaș chiar în ziua meciului direct disputat sâmbătă în Liga 1, terminat cu scorul de 2-1 pentru elevii lui Dan Petrescu.

Oamenii din Gruia s-au înțeles cu fundașul central Yuri Matias (27 de ani), cel care nici măcar nu a mai fost trecut de oficialii Gazului pe foaia de joc pentru partida cu CFR.

Suma de transfer este una de 100.000 de euro, iar mutarea a fost confirmată după joc de președintele clujean Cristi Balaj: „Da, aşa este! Cu Yuri s-a discutat prin persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

ADVERTISING

S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League”, a punctat Balaj pentru televiziunea LookSport Plus.

Yuri a fost până acum cel mai bun marcator al Gazului din sezon, cu 4 goluri, toate din faze fixe, în cele 20 de meciuri bifate.

Are o cotă de piață de 750.000 de euro, iar pentru CFR Cluj e a doua oară când transferă un jucător de la o rivală din Liga 1 în aceeași zi în care dispută un meci cu ea, după episodul Christopher Braun (30 de ani), de la FC Botoșani.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!