CFR Cluj a recuperat 3 fotbaliști importanți: Conducerea a făcut anunțul

CFR Cluj a recuperat 3 fotbaliști importanți: Conducerea a făcut anunțul

CFR Cluj a anunțat, miercuri, că a recuperat trei jucători importanți din lot.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a anunțat că Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis s-au recuperat după vizita la „vraciul” Marijana, în urma unor probleme musculare.

Daniel Bîrligea va reveni în echipa CFR-ului ca titular în meciul din Cupa României, cu U Cluj, după ce a fost "probat" în meciul cu Farul pentru a vedea dacă tratamentul Marijanei a dat roade. “Bîrligea a fost la Marijana pentru a avea acea intervenție faimoasă. O perioadă aglomerată și pentru Marijana din ce am înțeles, dar îi mulțumim și pe această cale. Au fost mulți jucători. La fotbal jucătorii se accidentează, asta e.

ADVERTISING

El (n.r. Bîrligea) a avut o leziune musculară, o ruptură musculară. A ieșit la pauza meciului cu Oțelul, nu am mai putut să ne folosim de el în repriza a doua. A lipsit la antrenamente.

A fost introdus pe final (n.r. în meciul cu Farul Constanța), probabil că nu a jucat la turație maximă. A încercat într-o oarecare măsură să se protejeze, mai ales că scorul era deja 3-1. Am vrut să vedem dacă intervenția a fost de succes. Important este că a terminat meciul sănătos. Este apt.

(n.r. Marijana Kovacevic face minuni?) Da, în cele mai multe situații și cazuri a reușit. Este senzațională, incredibilă. Este important că l-a refăcut. (n.r. Când va reveni Bîrligea pe teren?) În meciul următor, cel de joi. Văzând că a terminat meciul sănătos, noi zicem că da, rămâne să vedem cât va fi introdus. Nu vrem să îl forțăm să se mai întâmple ceva, Doamne ferește”, a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ceea ce-l privește, Panagiotis Tachtsidis va reveni în echipa de start a CFR-ului în meciul din campionat cu Hermannstadt. De asemenea, Ermal Krasniqi și-a revenit după probleme musculare: “Tachtsidis a fost și el la Marijana. A revenit duminică. Ar fi fost periculos să îl introducă. La el leziunea a fost mult mai mare. E și mai masiv. Tachtsidis pare că e gras, dar nu este. La țesutul adipos stă mai bine decât mulți jucători. (n.r. Va fi apt pentru meciul din campionat de weekendul viitor?) Da, cred că da. Și Krasniqi a avut problema musculară, dar și-a revenit”, a mai spus președintele celor de la CFR Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!