Decizia luată de CFR Cluj în privința lui Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis

Decizia luată de CFR Cluj în privința lui Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis

CFR Cluj a luat o decizie importantă în privința a doi jucători din lot cu probleme medicale, Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis.

Accidentați și aflați în recuperare, Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis au fost trimiși de CFR Cluj la „vraciul” Marijana Kovacevic, în Serbia.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a dezvăluit că Florinel Coman s-a întâlnit cu cei doi jucători de la CFR Cluj la Belgrad.

"Ce este interesant e că acolo Coman s-a întâlnit cu doi fotbaliști din campionatul nostru. Cel puțin așa m-a informat Marius Ianuli, care este acolo, cu Coman. Bîrligea și Tachtsidis (n.r.- de la CFR Cluj)! Trimit mulți jucători acolo, dar nu prea se află. La noi, cum suntem o carte deschisă… Nu cumva să se înțeleagă că noi recurgem la ceva la care alții nu au acces", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj îi avea indisponibili pe Bîrligea și pe Tachtsidis, grecul de mai multă vreme, dar rămâne de văzut dacă vor putea evolua în partida contra Farului.

CFR Cluj - Farul se joacă luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, în Superligă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!