Superliga: CFR Cluj învinge Farul și se apropie la un punct de liderul FCSB

Superliga: CFR Cluj învinge Farul și se apropie la un punct de liderul FCSB

CFR Cluj a învins Farul pe teren propriu, scor 3-1, în etapa a 14-a din Superliga României.

Deși a început rău meciul, cu un gol încasat de Constantin Budescu în minutul 24, CFR Cluj a reușit să revină pe tabelă și să câștige partida. Decarul Farului a deschis scorul cu un șut plasat, din marginea careului, după ce CFR Cluj a avut două ocazii de gol.

În minutul 31, Karlo Muhar a reușit să egaleze, cu capul, după o recentrare în careu din partea dreaptă. Kresic a așezat mingea într-o poziție perfectă de finalizare, după o centrare excelentă cu efect a lui Camora. În minutul 64, Karlo Muhar a reușit dubla cu un șut plasat din interiorul careului.

ADVERTISING

3-1 pentru CFR Cluj s-a făcut în minutul 68, când Juricic a înscris simplu din care, profitând de o minge defecutoasă trimisă spre poartă de Otele, care a ajuns la el în poziție perfectă. Nu l-a iertat pe Aioani și a finalizat cu un șut moale, pe lângă portar.

în urma succesului, CFR Cluj a acumulat 30 de puncte, pe locul doi, la un singur punct distanță de liderul FCSB. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul 7, cu doar 20 de puncte strânse în 14 etape.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!