Ce a spus Karolina Muchova după meciul cu Sorana Cîrstea de la US Open - ce o nemulțumește pe cehoaică

Ce a spus Karolina Muchova după meciul cu Sorana Cîrstea de la US Open - ce o nemulțumește pe cehoaică

Karolina Muchova a vorbit despre partida pe care a câștigat-o dramatic în fața Soranei Cîrstea, în turul 3 de la US Open.

Favorita numărul 20 de la US Open și-a reproșat public jocul, fiind extrem de nemulțumită. În schimb, ea a avut cuvinte de laudă la adresa Soranei.

"Prefer să uit meciul ăsta deoarece nu am jucat la cel mai bun nivel al meu. Sunt bucuroasă că am luptat și că am câștigat. În setul secund am cedat pur și simplu. Am jucat mediocru și i-am permis Soranei să revină. Am fost incapabilă să țin mingea în schimburi. Cumva am încercat să-mi revin în setul decisiv. Să fiu sinceră, nici nu-mi amintesc ce era în mintea mea atunci.

ADVERTISING

N-am jucat deloc cel mai bun tenis al meu. Nu pot să fiu fericită pentru felul în care am jucat. Bine că am câștigat. Trebuie să o laud și pe Sorana, care a jucat bine. A trimis mingea pe linie în momente importante. A jucat rapid și mi-a fost dificil să construiesc punctele", a spus Karolina Muchova după meci.

Sorana Cîrstea a fost eliminată dramatic în turul 3 de la US Open de favorita numărul 20, Karolina Muchova.

Sportiva noastră a cedat cu 6-3, 2-6, 7-6 (7) un meci pe care l-a avut în mână și în care a servit pentru calificare, iar apoi la tie-break a avut trei mingi de meci ratate.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇