Boris Becker le critică pe tenismenele care s-au retras de la US Open: "Nu îmi place!"

Boris Becker le critică pe tenismenele care s-au retras de la US Open: "Nu îmi place!"

Fostul mare tenismen german Boris Becker le-a criticat pe jucătoarele de top care s-au retras de la US Open 2020, printre care se află și Simona Halep.

Becker spune că acestea au arătat că nu sprijină tenisul în aceste vremuri dificile și susține că scuza privind teama de a merge la un turneu în pandemie nu stă în picioare.

"Sunt dezamăgit. 6 din primele 10 jucătoare ale lumii nu vor juca la New York. Ok, fiecare are motivele ei, dar nu îmi place! Sportul ar trebui să fie mai important decât sportivul. Câteodată trebuie să-ți sprijini disciplina sportivă.

ADVERTISING

Organizatorii au făcut o treabă fantastică pentru a găzdui cele două turnee de la New York. Toți sportivii beneficiază și cred că ar trebuit să sprijine conducerea tenisului în aceste momente dificile. Siguranța jucătorilor nu poate fi o scuză deoarece, dacă n-ar fi fost asigurată, nimeni n-ar fi organizat turneul", a spus Boris Becker pentru TVN 24.

De asemenea, Becker a explicat și cum vede turneul în condițiile în care sunt atât de multe jucătoare importante care absentează.

"Serena Williams va fi prezenta, dar săptămâna asta a reușit să piardă. Sunt încântat de faptul că este la turneu. Poate că va fi o adevărată schimbare de generații și sportivele tinere își vor arăta potențialul? Sper asta. Ar fi un lucru bun pentru tenis", a mai spus Becker.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai, Carla Suarez Navarro, Jelena Ostapenko, Tamara Zidansek și Zhu Lin.

ADVERTISING

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇