Basarab Panduru critică schimbarea făcută de FCSB

Basarab Panduru critică schimbarea făcută de FCSB

Basarab Panduru consideră că o schimbare făcută de FCSB în înfrângerea cu UTA, 1-3 la Arad, nu a fost de bun augur pentru „roș-albaștri”.

FCSB a fost învinsă la Arad, scor 3-1 de UTA, într-un meci în care totul s-a prăbușit după pauză, de la ieșirea lui Malcom Edjouma. Andrei Cordea a fost trimis în teren la începutul reprizei secunde, iar Basarab Panduru e de părere că scoaterea din teren a, poate, cel mai în formă fotbalist al „roș-albaștrilor” nu a fost o decizie bună.

"Pandi" e convins că totul e făcut, la FCSB, din considerente financiare, pentru a face loc "perlelor" care pot aduce bani mulți din transferuri în străinătate.

ADVERTISING

"Schimbarea lui Edjouma cred că nu e bună, Edjouma a fost în formă. N-are o problemă cu Edjouma, are o problemă cu ce bani poate să aducă. Iar Edjouma nu poate mai mult de un milion, două. Se duce, se învârte, dă un gol… Nu joacă, iar un milion. Te învârți pe aici. Banii mulți, probabil așa cred ei, sunt la Coman și la Octavian Popescu", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Malcom Edjouma a marcat 10 goluri la FCSB în toate competițiile acestui sezon (35 de meciuri, 2.400 minute), timp în care și-a trecut în cont și trei pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!