Dat afară pe ușa din dos, fotbalistul e gata să semenze din nou cu FCSB

Dat afară pe ușa din dos, fotbalistul e gata să semenze din nou cu FCSB

FCSB l-a dat afară pe ușa din dos și a plecat de la echipă după doar 416 minute jucate, însă nu spune „nu” unei reveniri la echipa „roș-albastră”.

Marco Dulca (23 de ani), mijlocaș întors la Chindia după ce a plecat repede de la FCSB, e gata să se întoarcă la echipa care l-a dat afară pe ușa din dos.

Deși s-a plâns și l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB, Marco Dulca nu exclude o revenire la FCSB în viitor.

„În principiu, mai mult mi-aș dori să joc afară, momentan, dar am așa niște obiective, pot să zic. Să ajung să joc la Rapid, să joc la echipa națională, să joc și la ”U” Cluj, pentru că îmi place foarte mult ”U” Cluj și sunt fan de mic. Deci, am câteva obiective. Nu se știe în viață, chiar și cu FCSB-ul, nu exclud.

ADVERTISING

Am trăit această experiență și știu cum să o gestionez. Cum am mai spus, nu se știe niciodată în viață. Au fost mai mulți jucători care au plecat și s-au întors la echipele unde au mai fost. Cum se vede și la Farul sau la alte echipe”, a spus Marco Dulca, în cadrul podcastului ”Victory Extra Time”.

În totalul de 13 meciuri (416 minute) pe care le-a jucat la FCSB, Marco Dulca nu a marcat și nu a oferit vreo pasă decisivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!