Barbara Schett face o declarație controversată la adresa Simonei Halep

Barbara Schett face o declarație controversată la adresa Simonei Halep

Fosta tenismenă austriacă Barbara Schett a făcut o declarație controversată la adresa Simonei Halep și a Emmei Răducanu.

Schett susține că nimeni din orașul Linz nu le-ar fi recunoscut pe stradă pe Simona Halep și Emma Răducanu, deoarece cele două nu au statutul unor staruri.

"Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante, personalități puternice. ATP are o mulțime în aceste zile, dar în WTA este mai complicat. Când jucam, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu este cazul în Linz.

ADVERTISING

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut absolut nimic. Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA", a spus Barbara Schett, conform WeLoveTennis.

Simona Halep și Emma Răducanu au fost prezente săptămâna trecută în turneul de la Linz.

În timp ce Emma a fost eliminată rapid din competiție, Simona s-a retras înaintea partidei din semifinale cu Jaqueline Cristian.

ADVERTISING

Organizatorii de la Linz i-au făcut însă o prezentare specială sportivei noastre înaintea competiției.

"Halep vine la Linz din postura de femeie recent măritată. Ea s-a măritat cu partenereul său, antreprenorul și multimilionarul Toni Iuruc. Milionara Halep are, de asemenea, o inimă mare când vine vorba despre copii. Face donații generoase pentru a ajutat copiii să joace tenis. Are un proiect împreună cu Federația Română de Tenis și Ministerul Educației cu scopul de a crește numărul profesioniștilor din tenis și de a încuraja copiii să practice acest sport de la o vârstă fragedă. De asemenea, Halep a înființat o fundație", au transmis organizatorii turneului de la Linz.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!