Anunț de ultimă oră în ceea ce privește viitorul românilor Man și Mihăilă la Parma

Anunț de ultimă oră în ceea ce privește viitorul românilor Man și Mihăilă la Parma

Directorul sportiv al celor de la AC Parma, recent retrogradată în Serie B, a luat o decizie definitivă în ceea ce privește viitorul românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Mauro Pederzoli a anunțat mai înainte de toate că a dat lovitura verii și l-a convins pe portarul Gigi Buffon să pună umărul la reconstrucția clubului, acesta semnând un contract pe doi ani cu gruparea cruciaților.

Pe lângă experiența lui Buffon, Pederzoli a mai anunțat că Parma se va baza și pe jucătorii tineri, de mare perspectivă, cum sunt Man și Mihăilă, care vor rămâne negreșit la echipa în galben și albastru:

Istorie pentru Dennis Man și Mihăilă la Parma dupa 25 de ani gol și asist pentru românii

"Președintele Kyle Krause a fost cel care a venit cu ideea de a-l aduce la echipă pe Gianluigi Buffon. Încă nu știm ce se va întâmpla cu fotbaliștii cu experiență precum Juraj Kucka, însă un lucru este sigur: fotbaliștii tineri, de perspectivă, precum Valentin Mihăilă și Dennis Man, vor rămâne", a declarat directorul Parmei conform parmalive.com.

ADVERTISING

Buffon a semnat un contract pe 2 ani cu Parma, până în 2023, urmând să aibă un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon. Acesta va fi doar al doilea sezon al italianului în Serie B, după cel petrecut la Juve imediat după scandalul Calciopoli, după 2006.

Mihăilă are 4 goluri marcate, plus două pase de gol în 17 meciuri, în timp ce Man are două reușite și un asisst în 14 partide la Parma.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum explică selecționerul Portugaliei eșecul de proporții în fața Germaniei la EURO 2020

ADVERTISING

Concluziile lui Marius Șumudică după amicalul cu Ludogorets. Anunță încă două transferuri la CFR Cluj

Într-un an în care tot mai mulți români caută o casă mai potrivită, un nou business înflorește. Ce este brokerajul imobiliar în regim de franciză

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!