Concluziile lui Marius Șumudică după amicalul cu Ludogorets. Anunță încă două transferuri la CFR Cluj

Concluziile lui Marius Șumudică după amicalul cu Ludogorets. Anunță încă două transferuri la CFR Cluj

CFR Cluj a remizat într-un meci amical cu cei de la Ludogorets Razgrad, echipa campioană a Bulgariei, scor 1-1 într-un joc disputat sâmbătă în cantonamentul din Austria.

Pentru bulgari a marcat chiar românul Claudiu Keșeru, iar la final de partidă antrenorul Marius Șumudică a anunțat că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, dar încă mai este nevoie de două veniri.

„Un meci bun, dificil, încă suntem în perioada de acumulare, dar creștem de la meci la meci. Au venit și jucătorii de la echipa națională și cu încă două transferuri care sunt în discuție cu domnul președinte cu siguranță CFR -ul va arăta ok. Sper din tot sufletul să-i facem fericiți pe suporterii noștri. Vrem să trecem de primul tur, să ne continuăm aventura europeană. M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, exact ce am pregătit aia au făcut, păcat că am luat un gol din lovitură liberă. Eu cred că în prima repriză bulgarii nici nu au ajuns la poartă.

INTERVIU | Marius Șumudică: „M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, au avut responsabilitate!”

⚽ Antrenorul echipei noastre, Marius Șumudică, a tras concluziile după egalul obținut împotriva campioanei Bulgariei, PFC Ludogorets 1945.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 19 iunie 2021

Nu au avut nicio ocazie, noi am avut 5-6 ocazii. În a doua repriză am reușit să marcăm, am arătat altfel. E important să nu pierzi mai ales că am întâlnit o echipă cu un buget mult superior nouă, echipă care plătește salarii de 7-800 000 de euro, care a fost de multe ori în grupele Champions League și Europa League”, au fost vorbele lui Șumudică după meciul din Austria, într-un interviu pentru pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

ADVERTISING

Marius Șumudică a salvat doi jucători de pe lista neagră de la CFR Cluj

Bilel Omrani a marcat unicul gol al clujenilor cu Ludogorets, în minutul 52.

În primul amical al verii, campioana României a trecut clar de FC Wels, liga a treia austriacă, scor 4-0.

Primul meci oficial pentru CFR va fi întâlnirea cu Borac Banja Luka din Bosnia, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, pe 7 iulie.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Selecționerul Franței, dezamăgit după egalul cu Ungaria

Surpriză în semifinalele de la Berlin

ADVERTISING

Decizia CCR din speța SIIJ reprezintă un real pericol pentru întreaga construcție europeană. Este șocant ce se întâmplă – Interviu cu Cristian Băcanu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!