Antrenorul Simonei Halep, luat la rost de un fost mare tenismen: "Ai încălcat regulile în mod flagrant"

Antrenorul Simonei Halep, luat la rost de un fost mare tenismen: "Ai încălcat regulile în mod flagrant"

Patrick Mouratoglou și Todd Woodbridge s-au contrat dur pe Twitter.

Totul a pornit de la o postare a antrenorului Simonei Halep, în care ironiza ATP după ultima decizie luată, de a permite coaching-ul din tribune, începând cu 11 iulie 2022.

“Felicitări ATP pentru 'legalizarea' unei practici care a fost folosită aproape la fiecare meci, de decenii încoace. Gata cu ipocrizia”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

Fostul mare tenismen australian Todd Woodbridge, câștigător a nu mai puțin de 22 de Grand Slam-uri la dublu și dublu-mixt, nu a trecut cu vederea postarea francezului și l-a atacat pe acesta.

ADVERTISING

"Este atât de dezamăgitor să vezi că un antrenor de top recunoaște că a încălcat regulile sportului nostru în mod flagrant atât de mult timp", a scris Todd Woodbridge.

Patrick Mouratoglou nu a rămas dator și i-a răspuns australianului.

"Urât din partea ta, Todd. Ai fost în circuit mult timp, de ce negi că asta se întâmplă în fiecare zi pe terenurile de tenis? Ca să mă acuzi și să mă pui într-o postură nefavorabilă? Dezamăgitor" - Patrick Mouratoglou.

"Și apropo, învață să citești. Nu am scris niciodată că făceam ceea ce pretinzi că am scris", a continuat tehnicianul Simonei.

Și disputa nu s-a oprit aici:

ADVERTISING

Todd Woodbridge: "Ei bine, pot spune sincer că antrenorii mei nu mi-au dat sfaturi din tribună".

Patrick Mouratoglou: "Ești un model, mi-aș dori să fiu ca tine. Poate în viața următoare".

În finala din 2018 de la US Open, Serena Williams a fost penalizată pentru că a primit indicații tehnice din tribune, din partea lui Patrick Mouratoglou, pe atunci antrenorul americancei.

Antrenorii vor putea să ofere sfaturi jucătorilor în timpul meciurilor, inclusiv la US Open 2022. Această modificare va fi testată până la finalul sezonului, urmând ca apoi să se ia o decizie finală.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!