Cum au reacționat Kim Clijsters și Andy Roddick la solicitarea lui Darren Cahill în cazul Simonei Halep: "Ar fi incredibil"

Cum au reacționat Kim Clijsters și Andy Roddick la solicitarea lui Darren Cahill în cazul Simonei Halep: "Ar fi incredibil"

Kim Clijsters și Andy Roddick au reacționat la propunerea lui Darren Cahill ca Simona Halep să joace primul meci al zilei de marți de pe arena centrală de la Wimbledon.

Această onoare revine câștigătoarei din anul precedent, însă cum Ashleigh Barty s-a retras între timp din tenis, organizatorii trebuie să găsească o altă variantă.

Simona Halep ar fi trebuit să deschiză ziua pe arena centrală în 2020, ca urmare a victoriei din 2019, însă n-a mai apucat s-o facă.

În 2020, Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19, iar în 2021 tenisemna noastră n-a participat din cauza unei accidentări.

ADVERTISING

Andy Roddick e complet de acord cu Darren Cahill, în timp ce Kim Clijsters spune că nu s-ar supăra dacă această onoare i-ar reveni Serenei Williams.

"Da, cu siguranță merită să aibă acel moment. Deși să o vezi pe Serena pe terenul central în prima zi ar fi incredibil" - Kim Clijsters.

"Corect. Ar trebui să fie Halep" - Andy Roddick.

Wimbledon 2022 se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!