Un pacient COVID povestește cum s-a văzut de la geamul spitalului protestul anti-restricții: Ne desparte doar un gard… (Video)

Un pacient COVID povestește cum s-a văzut de la geamul spitalului protestul anti-restricții: Ne desparte doar un gard… (Video)

Proteste față de noile restricțiile impuse pentru stoparea răspândirii Sars-CoV-2 au avut loc luni seară în București și multe alte orașe.

Dacă oamenii care au ieșit în stradă spun că s-au săturat să li se spună ce au și ce nu au voie să facă și strigă că își vor libertatea înapoi, sunt și alții care au o perspectivă diferită – pacienții COVID.

Mircea Florescu este unul dintre cei care au privit luni seară, din spitalul CFR din Brașov, marșul celor care strigau pentru libertate, în timp ce treceau pe sub geamul salonului în care este internat.

ADVERTISING

”Ne desparte doar un gard… Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie.

Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!”, a scris pe Facebook luni seară pacientul, atașând un filmuleț.

Ne desparte doar un gard...Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a...

Posted by Mircea Florescu on Monday, March 29, 2021

Postarea sa a fost preluată și de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Perspectiva unui pacient. Și gratitudinea pentru cei care își fac treaba și salvează vieți”, a scris ministrul.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇