Primarul Brașovului anunță conceptul iluminatului festiv din acest an: E mai ieftin cu peste 500.000 de lei

Primarul Brașovului anunță conceptul iluminatului festiv din acest an: E mai ieftin cu peste 500.000 de lei

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat, în weekend, că orașul va avea luminițe de Crăciun și brad în acest an.

Conceptul iluminatului festiv din acest an va fi ”iarna în culori”, a scris pe Facebook edilul. Totuși, cetățenii nu vor fi anunțați când se va aprinde bradul.

”Iarna în culori este conceptul iluminatului festiv de anul acesta. Bradul va fi aprins fără anunț în prealabil pentru a evita aglomerația, iar anul acesta vor lipsi concertele și târgul clasic de Crăciun din Piața Sfatului.

Știu că au fost voci care au cerut să nu mai facem brad și să nu mai punem luminițe prin oraș. Au fost însă mai multe voci care au cerut să nu înfrângem spiritul de Crăciun și să păstrăm decorațiunile pentru a aduce o bucurie în sufletele brașovenilor și ale vizitatorilor în acest an încărcat de restricții și lipsă de conexiune”, se arată în postare.

ADVERTISING

Totodată, Allen Coliban a precizat că a economisit 500.000 de lei.

”În plus, colegii mei, Bogdan Bart și Andrei Oniga, consilierii locali USRPLUS, au reușit o negociere cu furnizorul de servicii prin care au redus costurile de anul acesta cu peste 500.000 de lei”, conchide postarea.

Iarna în culori este conceptul iluminatului festiv de anul acesta. Bradul va fi aprins fără anunț în prealabil pentru a...

Posted by Allen Coliban on Sunday, November 22, 2020

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇