Preot, la o conferință în Constanța: „Fetele frumoase atrag băieții, nu sunt chiar nevinovate. Dacă el face șase ani de pușcărie, să facă și ele trei, patru luni”

Preot, la o conferință în Constanța: „Fetele frumoase atrag băieții, nu sunt chiar nevinovate. Dacă el face șase ani de pușcărie, să facă și ele trei, patru luni”

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a făcut o declarație revoltătoare, într-o conferință la Constanţa. El a spus că și fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare, pentru că ele atrag băieții și de aceea nu sunt chiar nevinovate.

Preotul Nicolae Tănase a susţinut, la Constanţa, conferinţa “Postul: Ascultare, dietă sau terapie?”. În discursul său, preotul de la Valea Plopului s-a referit la fetele care sunt agresate sexual. Evenimentul a fost organizat de ASCOR (Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români) – Filiala Constanța și Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Constanța, potrivit dobrogealive.ro.

Declaratii scandaloase ale pr. Nicolae Tănase de la Valea Plopului

“Fetele frumoase atrag băieţi şi, pe urmă, băieţii intră în puşcărie că au tras de fete. Vor fi condamnaţi şi vor face puşcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate şi ele la judecată.

ADVERTISING

Dacă el face şase ani de puşcărie, să facă şi ea trei, patru luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agăţat aşa, oricum, de ea, s-a agăţat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special.

De aceea, creştinele noastre cândva aveau comportamentul lor, erau foarte atractive, aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în privire”, a afirmat preotul Nicolae Tănase, citat de News.ro.

ASCOR Constanța scrie pe pagina oficială de Facebook că evenimentul organizat de ei a primit binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și a Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇