Părintele Francisc Doboş, glume pe seama unui preot antivaxer: Când s-au uitat mai bine la mine, mi-au zărit câțiva solzi. Ups!

Părintele Francisc Doboş, glume pe seama unui preot antivaxer: Când s-au uitat mai bine la mine, mi-au zărit câțiva solzi. Ups!

Părintele Francisc Doboş a anunțat că a făcut un test de anticorpi pentru COVID-19, glumind că i-au apărut solzi de la vaccinul antiCovid.

El face aluzie la un preot din Neamţ care a susţinut la slujbă, în faţa credincioşilor, că vaccinul poate duce la apariţia solzilor pe corp. 

”Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în “laboratoarele” noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, a scris, vineri, pe Facebook Francisc Doboş.

Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi....

Publicată de Francisc Dobos pe Vineri, 11 iunie 2021

Context

Un preot din Neamţ a susţinut la slujbă, în faţa credincioşilor, că vaccinul poate duce la apariţia solzilor pe corp.

ADVERTISING

Părintele Zenovie, stareţul de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, le-a predicat enoriaşilor să se ferească de vaccin, pentru că pot deveni "zombie".

Slujba a fost filmată de un credincios şi apoi postată pe Facebook.

"Aşa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, dar vaccin nu este. Toţi care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul mâine vor fi foarte nefericiţi, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală", este imaginea apocaliptică pe care o descrie fără niciun temei ştiinţific preotul Zenovie.

ADVERTISING

Citește mai multe despre acest caz și află și reacția BOR aici - Reacţia BOR după ce un preot a spus că vaccinul îi face pe oameni zombie şi le ies solzi pe corp

Poate te interesează și alte articole despre relația dintre Biserică și vaccinare:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇