Nicușor Dan anunță când își vor primi adulții cu handicap stimulentul financiar de la PMB

Nicușor Dan anunță când își vor primi adulții cu handicap stimulentul financiar de la PMB

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că săptămâna viitoare va fi plătit stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București.

El a precizat că în această săptămână se vor primi banii de la Guvern.

”Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la Guvern, iar apoi ne vom putea onora obligațiile față de adulții cu dizabilități din Capitală.

Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei. În condițiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei.

ADVERTISING

Reafirm că voi face de fiecare dată toate eforturile pentru ca bucureștenii să nu aibă de suferit, în ciuda problemelor financiare ale municipalități”, a anunțat Nicușor Dan pe contul său de Facebook.

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână...

Posted by Nicușor Dan on Tuesday, November 3, 2020

Precizarea edilului vine în condițiile în care Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) a anunțat, săptămâna trecută, că plata acestui stimulent financiar va fi amânată. 

Atunci, viceprimarul Vlad Voiculescu a lansat acuzații grave la adresa fostului primar al Bucureștiului, Gabriela Firea.

ADVERTISING

El susținea că Firea nu a alocat suficiente fonduri ca să pară că administrația condusă de el și Nicușor Dan a lăsat oamenii fără acest ajutor.

Iată aici detalii:

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇