Huiduită la București, medicul Andreea Moldovan a fost așteptată cu flori și mesaje de recunoștință la Brașov (Foto & Video)

Huiduită la București, medicul Andreea Moldovan a fost așteptată cu flori și mesaje de recunoștință la Brașov (Foto & Video)

Medicul Andreea Moldovan, demisă miercuri de premierul Florin Cîțu, a fost așteptată la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, cu flori și mesaje de recunoștință.

Imaginile au fost transmise de presa locală, dar și postate pe Facebook de USR Brașov sau primarul orașului, Allen Coliban (USR).

”Mulțumim, doamna Andreea Moldovan! Respect tuturor specialiștilor și cadrelor medicale!”, e mesajul lui Coliban.

Fostul secretar de Stat, Andreea Moldovan, așteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecțioase, de susținători

Fostul secretar de Stat, Andreea Moldovan, așteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecțioase, de susținători- 12 flori, organizat!- MOLDOVAN și-a ignorat colegii de partid și nu a apărut la spital- florile au fost preluate de către o asistentă, care luptă cu adevărat în linia întâi

Publicată de BrasovTV.com pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Gestul a fost făcut și pentru a compensa agresiunile verbale la care a fost supusă Moldovan miercuri, la plecarea de la Guvern.

ADVERTISING

Amintim că mașina medicului a fost blocată pentru un moment de protestatarele Codruța Cerva și Oana Lovin, care i-au strigat acuzații grave, fără niciun fel de acoperire, dar și injurii incalificabile.

”Oamenii competenți și de bun simț nu mai trebuie să plece din politică pe ușa din spate. Fără implicarea oamenilor buni, politica și democrația însăși nu au nicio șansă. Doamna doctor Andreea Moldovan a fost aşteptată cu flori, azi, la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, unde se va întoarce şi va continua să îşi facă meseria şi datoria de medic.

ADVERTISING

Ne alăturăm şi noi celor care îşi exprimă recunoștința pentru efortul depus de doamna Andreea Moldovan la Ministerul Sănătății. Vă mulţumim! Şi le mulţumim, de asemenea, tuturor celor care se luptă, zi de zi, în sistemul medical, pentru ca noi să fim bine!”, e mesajul postat și de USR Brașov.

Oamenii competenți și de bun simț nu mai trebuie să plece din politică pe ușa din spate. Fără implicarea oamenilor...

Publicată de USR Brașov pe Joi, 15 aprilie 2021

Citește mai multe despre scandalul iscat în coaliția de guvernare de decizia lui Florin Cîțu de a-i demite pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇