Ciucu s-a dus azi la Cluj să învețe meserie de la Boc. Mâine merge la Oradea

Ciucu s-a dus azi la Cluj să învețe meserie de la Boc. Mâine merge la Oradea

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a fost, joi, la Cluj-Napoca, într-o ”vizită de schimb de experiență” cu primarul Emil Boc.

Ciucu a fost însoțit de administratorul public al Sectorului 6, Paul Moldovan.

”Azi sunt la Cluj-Napoca, într-o vizită de schimb de experiență, cu primarul Emil Boc și echipa sa. Bine acum, schimbul de experiență este mai mult dinspre echipa de Cluj către noi”, a scris edilul pe contul său de Facebook.

El le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online, în mai multe postări, ce a discutat cu administrația locală din Cluj-Napoca.

ADVERTISING

”Am început cu planul strategic și am ajuns și la amănunte. Una dintre ideile cu care mă întorc la București este nevoia unui Centru de Inovare și Imaginație Civică (cum l-au numit la Cluj), practic un Centru în care să aduni ce găsești mai bun din lumea profesională și universitară în materie de urbanism, arhitectură, peisagistică, stiințe sociale a cărui misiune este să vină cu proiecte utile comunității pe care le dezbate temeinic cu comunitatea”, a notat, între altele, Ciucu.

Ciucu s-a dus iar cu STB la Primărie şi s-a plâns de căldura excesivă din autobuze. Firea a refuzat o dezbatere la Antena3

ADVERTISING

Azi sunt la Cluj-Napoca, într-o vizită de schimb de experiență, cu primarul Emil Boc și echipa sa. Bine acum, schimbul...

Posted by Ciprian Ciucu on Thursday, November 12, 2020

Nu poți rata să nu observi caliteatea lucrărilor, atenția la detaliu și la funcționalități. Ovidiu Cîmpean, unul dintre...

Posted by Ciprian Ciucu on Thursday, November 12, 2020

Soluțiile din cartiere (nu doar din centru) mă interesează cel mai mult. La Cluj s-au găsit soluții pentru cartiere....

Posted by Ciprian Ciucu on Thursday, November 12, 2020

Răspunzând unui comentariu, Ciucu a spus că vineri, 13 noiembrie, se duce în vizită și în Oradea.

comentariu-Ciucu
Foto: Captură Facebook

De asemenea, primarul i-a promis unui cetățean că va reveni pe strada Drumul Belșugului.

comentariu-Ciucu-2
Foto: Captură Facebook

Ce îl interesează cel mai mult

Primarul a explicat că pe el îl interesează cel mai mult soluțiile din cartiere, nu doar cele din centru.

ADVERTISING

”La Cluj s-au găsit soluții pentru cartiere. Unele doar pilotate, altele înfăptuite. Pentru că la noi în Sectorul 6 avem multe blocuri, specificul nostru este locuirea și avem nevoie de spațiu verde și baze sportive ample cu acces liber. E fabuloasă baza sportiva cu acces liber din cartierul Gheorgheni.

Acolo unde copiii sunt prezenți în spațiul public, lucrurile sunt puse in ordine, este siguranță, prezența lor este cel mai bun indicator.Căutăm și noi, dar vă rog să îmi semnalizați terenuri care sa fie amenajate in acest fel. Voi cere, așa cum am promis, spre administrare terenul de lângă Parcul Drumul Taberei de la MAPN, mergem mai departe cu un astfel de proiect pe insula de la Lacul Morii, si cu Liniei”, se mai arată într-una dintre postările lui Ciprian Ciucu.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇