Ciucu s-a dus iar cu STB la Primărie şi s-a plâns de căldura excesivă din autobuze. Firea a refuzat o dezbatere la Antena3

Ciucu s-a dus iar cu STB la Primărie şi s-a plâns de căldura excesivă din autobuze. Firea a refuzat o dezbatere la Antena3

Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6, a stat de vorbă cu cetățenii pe pagina lui de Facebook.

El a publicat pe rețeaua socială o fotografie făcută în autobuz, în drum spre primărie, și s-a plâns de căldura din interior. De asemenea, edilul a dezvăluit că fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a refuzat o dezbatere cu el.

”Partidul ar fi vrut să mă trimită diseară la o dezbatere cu Gabriela Firea. Mi-aș fi călcat pe suflet și m-aș fi dus si la Antena 3, acolo la ea acasă. A refuzat. Ar fi fost prima dezbatere în acest format. Nu cu Ciucu. Frica păzește bostănăria.

ADVERTISING

Altfel, mor de cald în autobuzul acesta turcesc, gândurile mele nu o pot evita. E ca în saună”, a scris, marți dimineața, Ciprian Ciucu pe Facebook.

Partidul ar fi vrut să mă trimită diseară la o dezbatere cu Gabriela Firea. Mi-aș fi călcat pe suflet și m-aș fi dus si...

Posted by Ciprian Ciucu on Monday, November 9, 2020

Urmăritorii săi din mediul online au fost surprinși nu neapărat de postare, ci de faptul că noul primar circulă cu autobuzul.

”Să înțelegem că mergi la serviciu cu autobuzul? Parcă Mutu folosea o mașină cu girofar a Poliției Locale S6, a fost și un scandal la un moment dat” - i-a scris un internaut.

ADVERTISING

Ciucu a precizat că merge și cu autobuzul, și cu mașina instituției:

Combin. In funcție de traseu. Am folosit si mașina instituției, folosesc si transportul în comun. Depinde de traseu si de urgențe.

Ciprian Ciucu, pe Facebook

Sociologul Mircea Kivu i-a scris - ”La chestia cu căldura din autobuze, ar trebui întrebați șoferii. Bănuiesc că e pe undeva un buton de reglare”.

Edilul a punctat că ”problema e de la sistemul de climatizare. E cunoscută”.

Cineva i-a atras atenția că autobuzul nu este unul nou - ”Hai nu fi rău! Autobuzul ăsta e din ăla vechi, nu nou!”.

ADVERTISING

Ciucu a spus însă că autovehiculul este nou:

E nou. Sau cel puțin aşa era anul trecut, când a intrat in flota STB. Eu nu mint.

Ciprian Ciucu, pe Facebook

A început oficial campania electorală. Liberalii urmau să se vadă în Piaţa Victoriei, dar acţiunea s-a anulat. Explicaţiile lui Ciucu, după ce a ieşit totuşi cu Nicuşor Dan

Ce întrebări a mai primit Ciucu

Răspunzând unei alte întrebări, Ciucu a spus că va reforma Poliția Locală Sector 6.

raspuns-politia-locala

De asemenea, un alt cetățean a vrut să știe dacă noul primar va publica diverse contracte pe care le-a avut Primăria de sector în timp ce era condusă de social-democratul Gabriel Mutu.

”Domnule Ciucu, nu ne publicați și nouă niște contracte de la vechea conducere PSD din primăria sector 6, cum ar fi amenajarea insulei lacul morii?” - a cerut să știe o altă persoană.

În replică, Ciucu a subliniat că a cerut toate contractele: ”Acum sunt in analiză, abia ce le-am primit. Le-am cerut pe toate”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇