Câștigătorul Joker și-a ridicat premiul de aproape 6 milioane de euro. Ce mesaj a transmis

Câștigătorul Joker și-a ridicat premiul de aproape 6 milioane de euro. Ce mesaj a transmis

Câștigătorul premiului Joker în valoare de peste 5,86 milioane de euro, obţinut la tragerea din 14 martie, și-a ridicat premiul. Este al doilea câștig ca valoare din istoria acestui joc.

Biletul norocos a fost completat cu trei variante la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 20,5 lei.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câștigat și două premii de categoria a II-a, în valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Este din Cluj-Napoca, inginer de profesie, și joacă aceleași numere de 10 ani. El a declarat că numerele au semnificaţie personală și că acest noroc l-a luat prin surprindere și l-a bucurat, se arată într-un comunicat transmis de Loteria Română.

ADVERTISING

A aflat că este marele căștigător a doua zi, când a verificat biletul, și a spus că va continua să joace ca și până acum atât la Joker, cât și la Loto 6/49.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

“Trebuie jucat responsabil, norocul vine și la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!” – este mesajul pe care îl transmite jucătorilor la loto.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇