Un medic de la SMURD ne arată complicațiile Covid la un pacient sănătos, de circa 30 de ani (VIDEO)

Un medic de la SMURD ne arată complicațiile Covid la un pacient sănătos, de circa 30 de ani (VIDEO)

Medicul clujean Paul Oarga prezintă pe canalul său de Youtube cazuri reale ale unor bolnavi de Covid, în ideea că din ele putem trage învățăminte cu toții, de exemplu că nu este înțelept să stăm acasă până când boala se agravează, pentru că șansele de vindecare rapidă și fără sechele scad odată cu trecerea timpului.

”Am fost solicitați la ora 03:00 dimineața de un tânăr de 30 ani cu durere toracică de intensitate crescută confirmat covid pozitiv. Într-adevăr situația era serioasă în momentul în care am ajuns”, arată acesta într-o postare pe canalul său de YouTube.

ADVERTISING

Medicul se arată mirat de faptul că ”ne sperie foarte tare efectele adverse ale vaccinării”, când, în realitate, ”infecția COVID vine cu o serie de complicații posibile: pierderea gustului sau mirosului pe termen mediu sau lung, probleme de coagulare ale sângelui, miocardite și multe altele”.

”Îmi mențin părerea că e mai bine și mai simplu să previi decât să tratezi”, subliniază dr. Paul Oarga.

Peste 300 de comentatori îl felicită pentru inițiativă și pentru profesionalism.

Foarte mulți medici au atenționat că tulpina Delta este foarte infecțioasă și face victime inclusiv în rândul tinerilor, iar statisticile au confirmat acest lucru.

ADVERTISING

Una dintre cele mai sigure metode de prevenție este vaccinarea.

Citeste mai multe despre:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇