Texas, primul stat din SUA care depășește un milon de cazuri de COVID

Texas, primul stat din SUA care depășește un milon de cazuri de COVID

Texas a devenit primul stat american cu peste un milion de cazuri de COVID-19 confirmate, în condițiile în care Statele Unite se confruntă cu un val de creștere a numărului de noi infectări, arată o analiză făcută miercuri de Johns Hopkins University.

Al doilea cel mai mare stat din SUA după numărul de locuitori a înregistrat 1.010.364 de cazuri de coronavirus și 19.337 de decese de la începutul pandemiei în martie, arată datele statistice de pe site-ul Johns Hopkins, citate de AP și preluate de ABCNews.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Texas a depășit astfel California, statul cu cea mai numeroasă populație din SUA, la numărul de îmbolnăviri. Adevăratul număr de infecții este cel mai probabil și mai mare deoarece mulți oameni nu s-au testat și mulți sunt asimptomatici.

Texas a raportat 10.865 de cazuri marți, o cifră care depășește recordul de la mijlocul lunii martie, potrivit autorităților locale. De asemenea, statul a raportat și 94 de decese în această zi.

Citește și:

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!