Senzații tari de la DSP: Au sunat un cetățean să-i spună că e sănătos, apoi i-au dat mesaj că are COVID

Senzații tari de la DSP: Au sunat un cetățean să-i spună că e sănătos, apoi i-au dat mesaj că are COVID

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Galați au greșit rezultatul testului unui bărbat suspect de infectare cu virusul SARS CoV-2. Inițial, funcționarii l-au sunat și l-au informat pe pacient că nu este infectat, apoi s-au răzgândit și i-au trimis un mesaj spunându-i că testul este pozitiv.

Incidentul s-a produs zilele trecute. Un bărbat cu simptomele virusului a făcut testul Covid și a așteptat rezultatul de la Direcția de Sănătate Publică (DSP). Acesta a venit prin intermediul telefonului, bărbatul fiind înștiințat că nu are boala COVID-19.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Bucuria nu a ținut foarte mult timp pentru că peste aproximativ patru ore bărbatul a primit un mesaj tot de la DSP prin care era informat că rezultatul testului este pozitiv.

Reprezentanții DSP Galați confirmă incidentul și spun că este vorba despre o eroare.

„Săptămâna trecută au fost probleme cu rețeaua IT. Nu știm dacă a fost o greșeală umană sau de sistem, cert este că s-a făcut o greșeală. Angajații DSP au verificat dosarul dumnealui și au observat greșeala”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ani Nistor, reprezentantul DSP Galați.

Cei de la DSP spun că volumul mare de muncă poate fi o explicație pentru greșeala făcută. Ei susțin că aceasta este singura eroare de care au cunoștință.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro: