Record național de incidență în Bragadiru: 18,24 la mie

Record național de incidență în Bragadiru: 18,24 la mie

Aproape 1.400 de localităţi au rata îmbolnăvirilor de COVID-19 peste 3 la mia de locuitori, pe primul loc fiind localitatea Bragadiru, din judeţul Ilfov, cu o incidenţă a cazurilor de 18,24 la mie. De altfel, pe primele cinci poziţii ale listei localităţilor cu incidenţa îmbolnăvirilor peste 3 făcută publică duminică se află localităţi din Ilfov. Dintre municipii, Bucureştiul are cea mai mare valoare a acestui coeficient, 13,6 la mie, urmat de Timişoara, cu 12,53.

Numărul localităţilor din zona roşie, cu un coeficient al infectărilor peste 3 a ajuns duminică la 1.385, cu 70 mai multe decât în ziua precedentă, pe primele cinci locuri aflându-se localităţi din Ilfov.

ADVERTISING

Pe prima poziţie se află oraşul Bragadiru cu 18,24 coeficientul infectărilor. Pe ultimele locuri se află localităţi din Bacău, Mureş, Satu Mare, cu incidenţa îmbolnăvirilor 3.

Bucureştiul este municipiul cu cea mai mare incidenţă a îmbolnăvirilor, 13,6 la mie, în condiţiile în care în urmă cu o lună incidenţa era de 10 ori mai mică.

Bucureştiul este urmat de Timişoara - 12,53, Slatina - 11,27, Craiova - 10, 82.

Lista localităţilor cu coeficientul infectărilor peste 3 poate fi consultată AICI.

Incidența COVID-19 a depășit pragul de 13 la mie în București

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Află mai multe despre situația din spitale:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇