Primele vaccinuri Johnson & Johnson au pornit spre UE. Peste 50 de milioane de doze vor ajunge până în iunie

Primele vaccinuri Johnson & Johnson au pornit spre UE. Peste 50 de milioane de doze vor ajunge până în iunie

Compania Johnson & Johnson a început luni să livreze vaccinul pentru COVID-19 către țările UE, au declarat oficialii Uniunii Europene.

Compania plănuise inițial să-și înceapă livrările la începutul lunii aprilie, dar a întârziat lansarea din cauza problemelor de producție, potrivit Reuters.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Primele doze pleacă astăzi din depozite către statele membre", a declarat luni un purtător de cuvânt al Comisiei Europene într-o conferință de presă.

Compania americană s-a angajat să livreze 55 milioane de doze către UE până la sfârșitul lunii iunie și alte 120 de milioane în al treilea trimestru, a declarat luna aceasta comisarul european pentru industrie, Thierry Breton.

O purtătoare de cuvânt a Johnson & Johnson a confirmat că a început livrările către țările UE, Norvegia și Islanda, fără a preciza cantitățile pentru aprilie și trimestrul al doilea.

Primele 60.000 de doze din vaccinul Johnson&Johnson vor ajunge în România joi și vor fi livrate medicilor de familie și centrelor de vaccinare mobile.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!