O femeie de 95 de ani a fost externată după ce s-a vindecat de COVID-19 la Timișoara

O femeie de 95 de ani a fost externată după ce s-a vindecat de COVID-19 la Timișoara

O pacientă în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile după ce a fost infectată cu virusul SARS CoV-2, a fost externată, miercuri, de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Femeia este cel mai în vârstă pacient tratat la această unitate sanitară.  

”Au fost momente emoţionante, astăzi, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş din Timişoara. O pacientă, în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile, cu diagnosticul de infecţie cu SARS CoV 2, a fost externată”, au transmis medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, pe pagina de Facebook.  

ADVERTISING

Bătrâna a avut probleme respiratorii la internare, din cauza noului coronavirus.  

”Este cel mai în vârstă pacient tratat în unitatea sanitară din Timişoara în această perioadă de pandemie. Bunicuţa, aşa cum era alintată de cadrele medicale, a avut mai multe probleme respiratorii la internare, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, dar medicii şi asistentele Secţiei de Boli Infecţioase II, sub supravegherea cărora s-a aflat pacienta, au reuşit să o vindece.

La plecare i-au făcut o surpriză. Au aşteptat-o la ieşirea din unitatea sanitară şi au aplaudat-o. Bunicuţa a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportată acasă”, se arată în acelaşi mesaj.  

ADVERTISING

Tot la plecare, bunicuţa a fost însoţită de medicul Virgil Musta, şeful Secţiei de Boli Infecţioase, care i-a urat multă sănătate.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇