Manager de spital: Tot mai mulți pacienți netestați și cu forme severe de Covid ajung la ATI direct de acasă

Manager de spital: Tot mai mulți pacienți netestați și cu forme severe de Covid ajung la ATI direct de acasă

Tot mai mulți pacienți netestați și cu forme severe de Covid ajung la ATI direct de acasă, ei nefiind testați pentru această boală, declară Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București.

„Este o situație care a început să fie prezentă în ultimele zile sau pe care eu am constatat-o la Institutul Marius Nasta ca fiind prezentă sau din ce în ce mai frecventă. Pacienți cu forme severe de afectare care ajung în Institut cu saturații de 50-60%, veniți direct de la domiciliu, netestați și care nu se reușește compensarea stării lor de insuficiență respiratorie și necesită internarea în terapie intensivă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Nu înțeleg de ce aceste persoane așteaptă să se vindece la domiciliu atunci când văd că starea lor de sănătate nu e bună și nu apelează la medicul de familie sau la serviciul 112, decât într-un moment în care riscul pentru viața lor este major”, a spus Beatrice Mahler.

Preţul testelor Covid diferă chiar şi cu 50% de la o clinică la alta. Statul nu te testează gratis decât după ce ai simptome

Managerul a adăugat că sunt probleme cu locurile în spitale, dar întotdeauna se găsește o soluție pentru pacienți.

Bilanț de COVID cu o rată de pozitivare foarte mare. România a trecut de 10.000 de morți și Bucureștiul are peste 6 rata de infectare (Infografice)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖