Încă 110.000 de locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca, de săptămâna viitoare

Încă 110.000 de locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca, de săptămâna viitoare

Românii eligibili pentru etapa a II-a au la dispoziție peste 110.000 de locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie.

Peste 110.000 locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie!

La acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul colegilor de la STS, periodic, platforma va fi actualizată și va permite programarea la vaccinare”, se arată pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

ADVERTISING

Reprezentanții Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) subliniază, din nou, că vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

Cei cu vârsta peste 55 de ani, eligibili pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie.

ADVERTISING

”Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare”, precizează autoritățile.

ADVERTISING

Dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja progrămari în platformă, atât pentru prima, cât și pentru a doua doză de vaccin.

???? Peste 110.000 locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie - 14...

Posted by RO Vaccinare on Friday, February 19, 2021

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

I.O.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇