Cum ai putea să îl faci să nu mai plângă? Folosim suzete de la Little Prints?

suzete-bibs_13

Despre controversata situație de a oferi sau nu o suzetă s-a tot spus. Orice părinte ar fi în stare să aducă și luna de pe cer pentru cel mic, doar doar să-l liniștească. Nu este vorba doar despre plânsetul celui mic, ci și despre durerea sa, în fond. Colicii pot fi destul de intenși. Ce facem pentru a-l calma? Când este suzeta o alegere bună și care tip de suzetă ar trebui aleasă?

În primul an din viață bebelușii plâng destul de mult. Orice nevoie a lor se va exprima strict prin plâns. Este greșit să oferim suzetă? Părinții vor descoperi că există un alt tip de plâns pentru fiecare etapă, de la cel când ceva doare și până la plânsul de foame. Evident că o greșeală este a oferi suzeta în loc de hrană. Suzeta, dacă este una de calitate așa cum sunt cele de la Little Prints, are toate șansele să fie imediat acceptată și un best friend de cursă lungă. 

ADVERTISING

Prima suzetă și primele nopți mai liniștite 

Suzetele Little Prints sunt de marcă Bibs, cele create pentru a substitui sânul mamei, liniștind bebelușul. Acestea ar trebui utilizate strict pentru a oferi celui mic liniște când simte că nimic nu îi este pe plac și tot ce își dorește este să stea atașat la sân. Uneori vorbim de nopțile acelea în care atât mama, cât și bebelușul nu pun geană pe geană mai mult de câteva minute la fiecare oră. 

Este destul de tentant însă să oferim suzeta celui mic oricând și pentru orice mică grimasă. De asemenea, trebuie subliniat că nu orice tip de suzetă este o alegere bună. 

ADVERTISING

Fără plastic!

Suzetele Bibs sunt create din silicon alimentar sau latex natural. Aceste materiale vor oferi flexibilitate, le vor face moi și plăcute. Oferă acea senzație de natural. Este contraindicat plasticul, ținând cont de ceea ce poate conține și anume BPA, ftalați sau alți compuși periculoși. 

Mai mult decât atât, forma tetinei este importantă. La suzetele Bibs și Frigg disponibile la Little Prints vorbim despre o tetină ușor ieșită în afară. Nu doar că ține cont de forma sânului de mamă, însă previne iritațiile pielii, pentru că nu se atașează direct de guriță. În plus, are un orificiu ce permite unui flux de aer să treacă suficient. Nu pune presiune pe cerul gurii, nu afectează dezvoltarea cavității orale, așa cum se presupunea într-o vreme cu privire la dezavantajele de utilizare ale unui accesoriu de acest gen. 

ADVERTISING

Când și unde greșim în privința suzetei alese 

Greșim dacă nu alegem una corespunzătoare. Suzetele Bibs sunt pe categorii de vârstă. Disponibile la Little Prints, acestea sunt pentru 0-6 luni, iată aici: https://www.littleprints.ro/ro/products/suzeta-bibs-0-6-luni, 6-12 luni și 18 luni+. 

Greșim de asemenea dacă nu întreținem sau nu schimbăm la timp suzeta. Cele de la Bibs vin cu recomandarea de a fi schimbate la un interval maxim de 4-6 săptămâni sau oricând mai devreme, dacă se observă că tetina este deformată sau prezintă orice alt defect. Cât despre întreținere, acestea se pot steriliza precum biberoanele. 

Greșim de asemenea dacă în încercarea de a obișnui bebelușul cu acest gen de suzetă îi oferim orice. Suzeta trebuie să îi fie o plăcere. În cazul celor Bibs sunt prea rare cazurile în care cei mici nu le-ar accepta. 

Veți descoperi la Little Prints varietate de suzete, de marcă Bibs sau Frigg. Acestea sunt colorate ca într-un curcubeu, sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă și sigure de utilizat încât din prima lună de viață a celui mic. Veți găsi de asemenea, la un click distanță, accesorii interesante și practice, de la lanț de suzetă și până la protecția pentru acestea. 

Din grijă pentru bebeluși suntem capabili să facem orice. Așadar să facem și efortul necesar de a căuta produsele premium, unele dintre cele mai bune. Little Prints vă oferă accesorii, produse și articole vestimentare potrivite pentru pielea fină a bebelușilor. Pregătiți-vă temeinic pentru venirea celui mic pe lume  și mai apoi continuați să îl răsfățați cu produsele premium. Iar pentru nopți mai liniștite, suzetele Bibs sunt o alegere de top. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇