Beneficiile cremelor de corp bio

Beneficiile cremelor de corp bio

Pielea corpului tău are mai multe roluri vitale printre care cel de barieră protectivă, organ senzorial, reglator de temperatură etc. O decizie bună este ca în rutina de îngrijire a pielii corpului (pe lângă dușul zilnic) să adaugi o cremă pentru corp de calitate foarte bună. Iar tot ce este mai bun de regăsește în cosmeticele bio de îngrijire.

Fă acest pas corect în îngrijirea pielii corpului tău și vei fi răsplătită cu toate avantajele produselor bio și naturale:

- pielea corpului va fi mai hidratată căci crema o ajută să se deshidrateze mai greu. Pielea bine hidratată e luminoasă fără niciun fel de machiaj, ceea ce te face să fii frumoasă în mod cât mai natural. Visul tuturor femeilor este să aibă pielea radioasă și tânără, iar folosirea cremei de corp contribuie foarte mult la îndeplinirea acestei dorințe.

ADVERTISING

- Aplicarea cremei de corp este o ocazie foarte bună pentru realizarea unui masaj lejer, pentru a verifica integritatea și sănătatea pielii și, mai presus de toate, pentru a păstra contactul cu corpul tău.

- Ingredientele cremei de corp întârzie apariția semnelor de îmbătrânire. De aceea este foarte importantă calitatea cremei. Se spune că prețul reflectă calitatea, eu aș spune că lista ingredientelor reflectă și mai bine calitatea produsului. De aceea cosmeticele bio și cremele de corp cu ingrediente naturale sunt cele mai căutate și apreciate de consumatoarele preocupate de calitatea produselor care intră în contact cu pielea corpului lor.

ADVERTISING

- Majoritatea cremelor pentru corp conțin ingrediente ce repară efectele radicalilor liberi asupra pielii. Radicalii liberi sunt molecule ce se formează când pielea este expusă la soare sau la toxinele din mediul înconjurător. Ingredientele ce susțin sănătatea pielii se regăsesc din abundență în produsele propuse de magazinul online Provensal.ro: untul de mango, uleiuri esențiale, aloe vera organică, ulei de cocos, extracte naturale de lavandă, angelică, trandafir sau bujor organic.

- Cremele de corp, în special cele hidratante, lasă pielea moale și fină și îi redau elasticitatea. O piele îngrijită are un efect direct asupra încrederii de sine și stării de bine.

ADVERTISING

Nu în ultimul rând, cremele de corp oferă un parfum discret foarte plăcut. Dacă vrei să emani un parfum plăcut dar nu poți sau nu vrei să folosești parfum, o cremă de corp cu parfum delicat este modul perfect de a emana un parfum lejer întreaga zi. Cremă de corp ultra hidratantă pe bază de trandafir și bujor de la Mademoiselle Provence îți va da senzația de prospețime și parfum pe care ți-o oferă o plimbare matinală printr-o grădină din sudul Franței, când roua îți trezește simțurile și primele raze ale soarelui îți reamintesc cât de frumoasă poate fi viața.

Așadar, alege o cremă de calitate bună, pe care o vei folosi zilnic până la ultima picătură, pentru a oferi pielii corpului tău îngrijirea de care are nevoie. Folosește crema după dușul de la finalul zilei, atunci este cel mai ușor absorbită de piele. Dacă simți nevoia, folosește crema de corp și dimineața pe zonele care au cea mai mare nevoie, cum ar fi decolteul și zonele cu piele uscată (cot și genunchi). Fii generoasă cu cantitatea de cremă folosită și masează până intră bine în piele - folosește acest moment ca un fel de meditație, în care nu te gândești la nimic și te conectezi doar cu corpul tău.