Violeta Alexandru nu va mai fi ministru şi șefă la PNL Bucureşti? "Nu este nicio ruşine să fii simplu membru"

Violeta Alexandru nu va mai fi ministru şi șefă la PNL Bucureşti? "Nu este nicio ruşine să fii simplu membru"

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris, pe Facebook, că nu este nicio rușine să fii doar membru de partid, pentru că ”nu funcțiile sunt importante”.

Într-un mesaj scurt, ea notează că e onorată să facă parte din PNL.

”Sunt onorată să fac parte din Partidul Național Liberal. 145 de ani și eu, acum, pun puțin umărul. Pentru că liberalii sunt oameni serioși. Nu funcțiile sunt importante. Prin ele poți să faci bine, este adevărat.

Nu este nicio rușine dacă ești simplu membru. Este o onoare. Mă înclin în fața voluntarilor noștri. Sunt, înainte de orice, colega lor.

Mulțumesc voluntarilor noștri care au făcut campanie. Cel mai sincer respect față de bucureșteni - să nu îi uităm după alegeri”, este mesajul postat de ministru pe contul său.

Sunt onorată să fac parte din Partidul Național Liberal. 145 de ani și eu, acum, pun puțin umărul. Pentru că liberalii...

Posted by Violeta Alexandru on Wednesday, December 9, 2020

Violeta Alexandru este președintele PNL București şi ministru al Muncii. Postarea pare să sugereze că ea nu va mai face parte din viitorul Guvern şi poate pierde chiar şi funcţia de la Capitală.

Mesajul vine în condițiile în care astăzi liberalii încep discuţiile pentru formarea unei majorităţi parlamentare.

Miercuri, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că discuţiile se vor purta cu USR PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

Negocierile vor fi purtate de o echipă condusă de Ludovic Orban şi de premierul propus de liberali, Florin Cîţu.

Citește și:

Vezi și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇