Pro România neagă că peste 400 de membri de la filiala Craiova au trecut la PSD: E doar o culegere de resturi

Pro România contrazice afirmaţiile Liei Olguţa Vasilescu, conform cărora peste 400 de persoane de la Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele, au trecut la PSD, susţinând că ”este doar o culegere de resturi”, fiind vorba de fapt despre 11 foşti membri daţi afară după locale.

Marea mutare politică a Liei Olguţa Vasilescu este doar o culegere de resturi, menţionează Constantin Iacov, secretar executiv al PRO România. Ştirile create de Lia Olguţa Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: “nu i s-a dat, ci i s-a furat şi nu era o maşină, ci o bicicletă”.

ADVERTISING

Doamna primar al Craiovei anunţă cu mândrie faptul că toată organizaţia PRO România din oraş, împreună cu preşedintele ei, ar fi trecut la PSD. Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică ştirea-bombă: Cătălin Resceanu nu este preşedintele organizaţiei, iar cei “peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foşti membri, daţi afară după alegerile locale.

Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiţi cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Pro România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri seară, că organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, s-a alăturat PSD.

”Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte”, a afirmat Vasilescu. La rândul său, Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au făcut pasul către PSD.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇