Orban povestește episodul cu bodyguarzii aduși de tabăra Cîțu: Nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru

Orban povestește episodul cu bodyguarzii aduși de tabăra Cîțu: Nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că marţi, la alegerile interne de la organizaţia Sectorului 4, nu a fost lăsat, la un moment dat, să intre pe scenă şi a adăugat că de când este în PNL nu a văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a votului.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a întâmplat marţi la alegerile interne de la PNL Sector 4, Orban a spus: "Ce s-a întâmplat nu este corect. De când sunt eu în PNL nu am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare, de votare, la organizarea procedurii de votare.

Aş prefera să nu vă povestesc. Evident că bodyguarzii care păzeau scena nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru pe scenă. (…) Eu nu am acceptat prezenţa bodyguarzilor şi până la urma bodyguarzii şi-au văzut de treabă, după intervenţia mea, într-un timp, dar cu o mare rezistenţă din partea colegilor mei. Dar este un amănunt pe care nu vreau să îl comentez.

Eu sunt o garanţie că nu e nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne".

Orban a mai spus că Emil Boc nu mai era la eveniment atunci când a avut loc incidentul.

Potrivit presei, marţi, la evenimentul de alegeri interne de la PNL Sector 4, Ludovic Orban ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii care ar fi fost aduşi la eveniment de tabăra lui Florin Cîţu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇