Nicuşor Dan: Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 August!

Nicuşor Dan: Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 August!

Candidatul PNL, USR şi PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor, Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta”, pentru a evita eventuale aglomeraţii care s-ar putea forma în orele următoare.

„Este un moment al revanşei” şi este „o alegere despre valorile în care credem”, transmite Nicuşor Dan, în ziua scrutinului. Nu în ultimul rând, el acuză că în ziua votului continuă „campania murdară” la adresa sa.

Nicuşor Dan: Am votat cu sete! Este o competiţie între decenţă şi superficialitate fudulă

Într-o declaraţie transmisă, duminică, pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan le cere bucureştenilor să meargă la urne şi că „cerceteze” cu atenţie buletinul de vot pentru primar. 

ADVERTISING

„Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 August, revanşă pentru caracatiţa corupţiei din primărie care a ţinut în subdezvoltare acest oraş, caracatiţă pe care o să o trimitem acolo unde îi este locul.

E un moment al revanşei pentru această campanie murdară care continuă şi în momentele astea cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătită, deşi şi legea şi Biroul Electoral le-a interzis, revanşă împotriva unui politician care a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureştenii şi a fugit de bucureşteni inclusiv în dimineaţa asta, când a minţit presa asupra orei la care se va duce la vot”, susţine Nicuşor Dan.

ADVERTISING

Firea şi Bădulescu au votat de la prima oră: Cetăţenii să aibă grijă, sunt oameni care vor să le umble la buzunarul de la spate

Acesta a precizat că scrutinul local „este o alegere despre valorile în care credem, este o alegere despre onestitate, competenţă, cinste, dreptate, decenţă în politică”.

„Sunt foarte optimist că o să avem câştig de cauză”, a mai afirmat candidatul Dreptei pentru Primăria Capitalei.

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/videos/339250403801416

SpotMedia.ro vă ţine la curent pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de azi. Urmăriţi LIVE cele mai importante informaţii de astăzi.

ADVERTISING

Citeşte şi:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇